Kanak.cz
Body

Jídelní lístek

Restaurace i gril (obě objednávková a výdejová okénka) nabízí stejný sortiment, který je vždy výběrem z níže uvedeného. Každý den jsou v menu jedna až dvě polévky a několik pokrmů, které se pravidelně obměňují. I když u nás přespíte více nocí, vždy si vyberete něco nového.

Snídaně podáváme od 07:30 do 11:00, hlavní jídla poté od 11:00 až do zavírací hodiny kuchyně, která je vždy uvedena na obrazovkách vyvolávacího systému. Zpravidla je to cca 21:00. Ale i poté máme drobnosti pro ty, které by trápil hlad.

Snídaně:

  • Zapečené tousty – máslo, šunka, sýr, zeleninová obloha
  • Tousty s grilovaným sýrem a volským okem, salátek z polníčku či rukoly, cherry rajčata, balsamico
  • Americké lívance 4ks, čerstvé ovoce, datlový sirup
  • Vafle, domácí pribináček, čerstvé ovoce
  • Polévka dle denní nabídky
  • Anglická snídaně, 2ks volské oko, tomatové fazole, klobáska, zelenina
  • Párky, pečivo
  • Míchaná vajíčka na másle a cibulce, pečivo
  • Hemenex, pečivo, zelenina
  • Obložený talíř, šunka, sýr, vařené vejce, máslo, zelenina, 2ks pečivo
  • Bílý jogurt s müsli
  • Domácí pribináček, nutela
  • Plněný Bagel
  • Plněný croissant
  • Obložené chleby – např.:
    • cibulové chutney, moravské maso, jarní cibulka
    • máslo, hermelín, červená paprika
    • tvarohová pomazánka s ředkvičkami, pažitka

Polévky:

  • Gulášová, pečivo
  • Frankfurtská, pečivo
  • Zelnice, pečivo
  • Bílá zelná polévka s klobásou, pečivo
  • Hovězí / kuřecí / zeleninový vývar, pečivo
  • Česnečka s krutony, pečivo
  • Rajčatová polévka, pečivo
  • Jihočeská bramboračka, pečivo
  • Kulajda, pečivo
  • Čočková polévka, pečivo
  • Hrachová polévka, pečivo
  • Fazolová polévka, pečivo
  • Žampionový krém s krutony, pečivo

Hlavní jídla:

  • Grilovaná krkovice (maso upravené metodou sous vide), hořčice, křen, beraní rohy, kyselá okurka
  • Plněné bramborové lokše
    1. trhané vepřové maso, křenové zelí, dresink ze sýru chedar
    2. trhané kachní maso, čerstvý salát, jarní cibulka, čerstvá paprika, hoisin majonéza
    3. vegetariánská – bazalková majonéza, čerstvý salát, červená řepa, sýr mozzarella
  • plněné zapékané tortilly
    • Kuřecí maso, salát, dresink, maasdamer
    • Trhané vepřové maso, zelný salát, dresink, chedar
    • Caprese, rajčatové sugo, bazalkové pesto, rukola, mozzarella

Večer:

  • grilovaná marinovaná kuřecí křídla se zelným salátem a chilli omáčkou, pečivo
  • 4ks bramboráčků

Hlavní jídla - restaurace

Kuřecí maso:

  • Pečená kachní stehna, bramborové lokše, červené zelí
  • Kuřecí gyros, hranolky, česnekový dip
  • Kuřecí rizoto, strouhaný sýr, kyselá okurka
  • Kuřecí steak, opečené brambory, tzatziki
  • Kuřecí řízek, bramborová kaše, obloha
  • Kuře na paprice, těstovina
  • Kuřecí špíz, opečené brambory, tatarka
  • Kuřecí játra na cibulce, rýže
  • Kuřecí kousky na kari, rýže

Vepřové maso:

  • Vepřové ražniči, hranolky, hořčičná omáčka
  • Vepřové rizoto po srbsku, strouhaný sýr, kyselá okurka
  • Moravský vrabec, houskový knedlík, zelí
  • Uzené vepřové maso, hrachová kaše, kyselá okurka, pečivo
  • Uzené vepřové maso, bramborový knedlík, zelí
  • Vepřové ve vlastní šťávě, vařené brambory, okurkový salátek
  • Vepřový řízek, šťouchané brambory, salátek
  • Trhané vepřové maso, hranolky, francouzský dresink
  • Cmunda po kaplicku
  • Segedínský guláš, houskový knedlík
  • Masová směs na topinku
  • Konfitovaný bok na pivu, salátek, pórek, pečivo

Hovězí maso:

  • Hovězí guláš, cibule, pečivo
  • Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát
  • Hovězí roštěná, rýže
  • Vařené hovězí maso, dušená mrkev, vařené brambory
  • Hovězí svíčková, houskový knedlík, brusinky
  • Španělské ptáčky, dušená rýže
  • Hovězí na žampionech, rýže
  • Koprová omáčka, hovězí maso/vajíčko, houskový knedlík

Mleté maso:

  • Holandský řízek, bramborová kaše, rajčatový salátek
  • Karbanátek, vídeňský bramborový salát
  • Masové koule, bramborová kaše, salátek
  • Boloňské špagety, parmezán
  • Čevabčiči, vařené brambory, hořčice, cibule
  • Chilli con carne, pečivo
  • Rajská omáčka, masové kuličky, těstoviny
  • Kapustové karbanátky, vařené brambory

Ostatní maso:

  • Kančí guláš, karlovarské knedlíky
  • Francouzské brambory, kyselá okurka
  • Halušky
  • Plněné bramborové knedlíky, zelí, smažená cibulka
  • Čočka na kyselo, klobása/ vejce, kyselá okurka, pečivo
  • Buřt guláš, pečivo
  • Buřty na černém pivu, pečivo
  • Zapečené těstoviny, kyselá okurka
  • Lečo s klobásou /nebo bez uzeniny/, pečivo

Zeleninová a bezmasá jídla:

  • Smažený sýr, hranolky, tatarka
  • Smažený květák, vařené brambory, tatarka, obloha
  • Špagety s bazalkovým pestem a sušenými rajčaty, parmezán
  • Špagety s grilovanou zeleninou, česnekový olivový olej, parmezán
  • Špagety s omáčkou ze sušených rajčat, parmezán
  • Zeleninové placičky (květákové, cuketové apod.), příloha VB či grilovaná zelenina
  • Grilovaná zelenina s tofu, česnekový dip – možno podávat zeleninu jako samostatné jídlo
  • Zeleninový salát, vařené vajíčko, dresink / případně kuřecí kousky
  • Zeleninový salát s čerstvou hruškou, směs salátů (rukola, polníček, ledový), cherry rajčata, brusinky
  • Salát z černé čočky, mrkev, brokolice, dresink, sypaný mozzarellou
  • Kuskus se zeleninou, sušenými rajčaty a olivami, sypaný mozzarellou

Sladká jídla:

  • Bramborové lokše, plněné povidly a sypané mákem, máslo
  • Plněné borůvkové knedlíky, cukr, máslo, zakysaná smetana
  • Dukátové buchtičky se šodó

Chuťovky k pivu:

  • Tlačenka s cibulí, ocet, pečivo, jarní cibulka
  • Konfitovaný vepřový bok na pivu, salátek, pórek, pečivo
  • Topinka s masovou směsí, strouhaný sýr
  • Čerství chléb s pomazánkami – škvarková, šmitec, domácí pikantní bůčková
  • Buřty na černém pivu, pečivo
  • Utopenec, pečivo
  • Špekáčky na oheň

Kanak - Ověřeno vodáky 98.29 % - 4254 hodnocení
Pravidla kempu!